Algemene informatie

Ook dit jaar is er weer een Anglia project voor groep 8 op het Altena College. We hopen dat er weer veel leerlingen mee doen. Tien lessen Engels en een echt Engels examen op 13 april 2023. De examens worden naar Engeland gestuurd en daar nagekeken. Iedereen die in groep 8 zit kan meedoen omdat er verschillende niveaus zijn. 

De inschrijving is open van 6 oktober 2022 19.00 tot 16 oktober 2022. We hopen lessen te kunnen verzorgen voor 200 leerlingen. Het zou dus kunnen dat de inschrijving eerder dicht gaat. Je krijgt ongeveer 2 weken later, dit jaar in week 44, een bevestiging van je plaatsing met meer informatie over de lessen. Let op: Een inschrijving is pas geldig als betaald is en het formulier met aanvullende informatie ingevuld is!

We hebben een leuke promo film gemaakt. Deze film met informatie gaat naar de basisscholen in de regio. We hopen dat jullie hem leuk vinden en net zo enthousiast worden als wij zijn. 

Na de herfstvakantie gaan we onze A-Team leerlingen voorbereiden om jullie goed les te kunnen geven. Natuurlijk zijn wij er ook bij.

De eerste les is in december. We beginnen met een niveautoets omdat her fijne van Anglia is dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen.

Dan gaan we alles indelen en volgen de rest van de lessen na de kerstvakantie. De lessen zijn op dinsdag en donderdag, in kleine groepjes, op je eigen niveau.

Zien we je dan?