Algemene informatie

Ook dit jaar is er weer een Anglia project voor groep 8 op het Altena College. We hopen dat er weer veel leerlingen mee doen. Tien lessen Engels en een echt Engels examen op 11 april 2024. De examens worden naar Engeland gestuurd en daar nagekeken. Iedereen die in groep 8 zit kan meedoen omdat er verschillende niveaus zijn. 

De inschrijving is open van 3 oktober 2023 19.00 tot 12 oktober 2023. We hopen lessen te kunnen verzorgen voor 200 leerlingen. Het zou dus kunnen dat de inschrijving eerder dicht gaat. De ouders krijgen ongeveer 2 weken later, dit jaar in week 43/44, een bevestiging van plaatsing met meer informatie over de lessen.

 

Let op: Een inschrijving is pas geldig als betaald is en het formulier met aanvullende informatie ingevuld is! Het formulier met persoonlijke informatie en o.a. welke dag je de lessen wilt volgen. De link naar het formulier zit in de bevestigingsmail .

We hebben een leuke promo film gemaakt. Deze film met informatie gaat naar de basisscholen in de regio. We hopen dat jullie hem leuk vinden en net zo enthousiast worden als wij zijn. 

Na de herfstvakantie gaan we onze A-Team leerlingen voorbereiden om jullie goed les te kunnen geven. Natuurlijk zijn wij er ook bij.

We beginnen in december met een niveautoets omdat het fijne van Anglia is dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen.

Dan gaan we iedereen indelen en volgen de rest van de lessen na de kerstvakantie. De lessen zijn op dinsdag en donderdag, in kleine groepjes, ieder op zijn eigen niveau.

Zien we je dan?